Wat we bieden

Wat we bieden

Wij zijn enorm bevlogen over duurzaamheid en natuur en willen content en video’s creëren die jou echt helpen om de impact te maken die je voor ogen hebt. We stoppen niet tot we denken dat dit doel bereikt is. Ook als dat meer tijd kost. We verzorgen alle facetten van het videoproces: regie, scripting, projectmanagement, camerawerk, interviewen, geluid en belichting, montage en natuurlijk de actieshots. Voor veel natuur- en duurzaamheidsprojecten gebruiken we ook zelf geschoten natuurbeelden, zowel op het land, als onder water.

Je bent bij ons aan het juiste adres voor:

Online video content
Corporate communicatie
Portretten
Documentaires

Natuurlijk zijn we als filmmakers echte camera-freaks. We gaan los op RAW, Superslomo in 4K en zeer geavanceerde oog- en gezichtsdetectie.

In de praktijk betekent dat vooral dat we alleen voor de beste kwaliteit gaan. Dat geldt ook voor onze apparatuur. We schieten zowel onder water als op land met de fantastische en veelzijdige Cinema Lijn van Canon. In combinatie met gimbals, drones en andere tools zijn we in elke situatie thuis.

Als dat je allemaal niets zegt: geen probleem. Je ziet het vanzelf terug in het prachtige resultaat. Bekijk onze showreel voor een indruk van onze projecten:

Naast projecten op het land zijn we ook helemaal uitgerust om onder water te filmen met cinema apparatuur voor prachtige onderwater beeldkwaliteit. Bekijk onze onderwater showreel hieronder voor een indruk:

Bekijk facebook of vimeo pagina voor meer projecten of neem contact met ons op voor vragen of voor een offerte

Search

Latest Tweets

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Translate »