Wat we bieden-Lights, Camera, Action!

Speel af met geluid

Wat we bieden

Wij zijn enorm bevlogen over duurzaamheid en natuur en willen content en video’s creëren die jou echt helpen om de impact te maken die je voor ogen hebt. We stoppen niet tot we denken dat dit doel bereikt is. Ook als dat meer tijd kost.

We verzorgen alle facetten van het videoproces: regie, scripting, projectmanagement, camerawerk, interviewen, geluid en belichting, montage en natuurlijk de actieshots. Voor veel natuur- en duurzaamheidsprojecten gebruiken we ook zelf geschoten natuurbeelden, zowel op het land, als onder water. Natuurlijk zijn we als filmmakers echte camera-freaks. We gaan los op RAW, Superslomo in 4K en zeer geavanceerde oog- en gezichtsdetectie.

In de praktijk betekent dat vooral dat we alleen voor de beste kwaliteit gaan. Dat geldt ook voor onze apparatuur. We schieten zowel onder water als op land met de fantastische en veelzijdige Cinema Lijn van Canon. In combinatie met gimbals, drones en andere tools zijn we in elke situatie thuis.

MAIKAN - Bevlogen over duurzaamheid en natuur.

Onze werkwijze

Het begin van elk project, ver voordat er iets gefilmd wordt, is voor ons de allerbelangrijkste fase. In de kennismaking en oriëntatie ligt de basis van een geslaagd project. Hoe beter we met elkaar achterhalen wat het doel is van de video en welke verwachtingen jij als klant hebt, hoe gemakkelijker en efficiënter de samenwerking zal zijn. En uiteindelijk hoe beter het resultaat.

Heb je een strakke deadline en weinig tijd voor een uitgebreide planning? Bel ons dan zeker ook. We duiken er vol in en schakelen terwijl we bezig zijn. Met een beetje geluk kunnen we jouw spontane, lastminute klus deze week nog klaren.

 • KENNISMAKING
  We ontmoeten elkaar en bespreken de doelstellingen en verwachtingen. Regelmatig koppelen we hier een brainstormsessie aan.
 • VOORSTEL
  We schrijven een gedetailleerd voorstel met daarin onze uitgewerkte ideeën, een plan van aanpak, een globale tijdsplanning en uiteraard een offerte op maat.
 • PRODUCTIE/SCRIPTING
  Daarna plannen we het tijdspad tot in detail. We plannen draaidagen in, we schrijven een script en organiseren (waar nodig) vergunningen en een locatie. Iedereen weet nu precies wat hij of zij kan verwachten.
 • DRAAIDAGEN
  Nu is de tijd aangebroken om te gaan filmen. Dit zijn bijzondere dagen. Intensief en meestal een mooie ervaring om samen aan een gezamenlijk doel te werken. We werken als team samen met onze opdrachtgevers.
 • MONTAGE
  In de montagekamer komt het verhaal echt tot leven. We bewerken beeld, geluid, voice- overs en eventuele effecten. Als op dit moment alles bij elkaar komt, krijgen we nog steeds regelmatig kippenvel.
 • OPLEVERING
  Nog mooier is het moment dat we het resultaat met onze opdrachtgever kunnen delen en we kunnen zien waar al het harde werk toe geleid heeft.