Onze Missie - Wij maken video’s met impact.

Speel af met geluid

Onze missie

Maikan Film Productions werkt aan een duurzame toekomst. Zo simpel is het. We maken films, omdat we de inspirerende verhalen willen verspreiden van mensen die vol overtuiging een verschil maken. Wij vinden dat de pioniers, bedrijven en organisaties die een belangrijke verandering teweegbrengen het verdienen om gezien te worden.

Creëer jij binnen je bedrijf echte duurzame impact? Werk jij aan kleine of grote duurzame transities, aan ecologische of sociale impact? Wij weten als geen ander dat dat hard werken is. Bevlogen ondernemers en werknemers kunnen een steuntje in de rug gebruiken om collega’s, stakeholders en opdrachtgevers te overtuigen van de richting die ze op willen. Dan helpt het om in een sterke, mooie video weer te geven welke resultaten je al geboekt hebt en waar je naartoe werkt.

Wij brengen dat graag voor je in beeld, zodat jouw goede werk zichtbaar is en kan groeien. Zo kunnen we samen anderen inspireren.

Over MAIKAN

Maikan Film Productions is opgezet door Aart Jan van Dijk. Als Regisseur, Director of Photography, (Onderwater) Cameraman, Editor en Schrijver richt hij zich helemaal op projecten rond natuurbehoud en verduurzaming.

Vaak projecten waarin verhalen over gepassioneerde individuen of organisaties worden gecombineerd met zelf geschoten natuurbeelden. Het geloof in een maatschappij waarin we naar elkaar omkijken, de sterke connectie met de natuur en de ambitie om deze goed achter te laten voor volgende generaties zijn terug te zien in de projecten van Maikan en in degenen met wie wordt samen gewerkt.

Nieuwsgierig naar meer video?