Onze werkwijze

Het begin van elk project, ver voordat er iets gefilmd wordt, is voor ons de allerbelangrijkste fase. In de kennismaking en oriëntatie ligt de basis van een geslaagd project. Hoe beter we met elkaar achterhalen wat het doel is van de video en welke verwachtingen jij als klant hebt, hoe gemakkelijker en efficiënter de samenwerking zal zijn. En uiteindelijk hoe beter het resultaat.

Heb je een strakke deadline en weinig tijd voor een uitgebreide planning? Bel ons dan zeker ook. We duiken er vol in en schakelen terwijl we bezig zijn. Met een beetje geluk kunnen we jouw spontane, lastminute klus deze week nog klaren. In het kort ziet onze gebruikelijke werkwijze er als volgt uit:

KENNISMAKING
We ontmoeten elkaar en bespreken de doelstellingen en verwachtingen. Regelmatig koppelen we hier een brainstormsessie aan.

VOORSTEL
We schrijven een gedetailleerd voorstel met daarin onze uitgewerkte ideeën, een plan van aanpak, een globale tijdsplanning en uiteraard een offerte op maat.

PRODUCTIE/SCRIPTING
Daarna plannen we het tijdspad tot in detail. We plannen draaidagen in, we schrijven een script en organiseren (waar nodig) vergunningen en een locatie. Iedereen weet nu precies wat hij of zij kan verwachten.

DRAAIDAGEN
Nu is de tijd aangebroken om te gaan filmen. Dit zijn bijzondere dagen. Intensief en meestal een mooie ervaring om samen aan een gezamenlijk doel te werken. We werken als team samen met onze opdrachtgevers.

MONTAGE
In de montagekamer komt het verhaal echt tot leven. We bewerken beeld, geluid, voice- overs en eventuele effecten. Als op dit moment alles bij elkaar komt, krijgen we nog steeds regelmatig kippenvel.

OPLEVERING
Nog mooier is het moment dat we het resultaat met onze opdrachtgever kunnen delen en we kunnen zien waar al het harde werk toe geleid heeft.

Bekijk onze showreel voor een indruk van onze projecten:

Bekijk facebook of vimeo pagina voor meer projecten of neem contact met ons op voor vragen of voor een offerte

Search

Latest Tweets

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Translate »